Agriculture doo

Sejalice sola

Moto Soja sejalica je “dobro odrađena žetva”.
Sola je postala sinonim za sejanje ubrzo nakon što je izbačena na tržište, polovinom prošlog veka. Na čelu novih trendova, Andreu Solà dobija mesto na tržištu sejalica u Španiji, postajući referenca za brojne tehnološke napretke koje su sadržale mašine. Od 80-ih, Solà se razlikuje po modelu koji pretpostavlja da će biti revolucija u Španiji i ostatku Evrope.

Sejačice sola

Sejačica EURO-888 omogućava sejanje i đubrenje istim prohodom i kompaktno se prilagođava prednjem delu, preparatu koji predviđa i uslovljava sadnicu. Ovaj model potvrđuje slogan koji identifikuje Solu: „Dobro odrađena setva“.

Sola aktivno učestvuje u mnogim najprestižnijim asocijacijama u Španiji i Evropi, kao što su AGRAGEX, ANSEMAT, FEMAC, VDMA, itd.

Sola periodično učestvuje u najvažnijim sajmovima i izložbama poljoprivrednih mašina: SIMA u Parizu, FIMA u Saragosi, EIMA u Bolonji i AGRITECHNICA u Hanoveru, čemu svedoče brojna priznanja tehničkih inovacije na takvim događajima.

Danas je Maquinaria Agrícola Solà sinonim za promišljenost i profesionalnost, što dokazuju hiljade zadovoljnih korisnika.